Covid-19


Maatregelen Covid-19

Stay safe, stay well...


Het Kempisch Trainingscentre voorziet bij de theoretische opleidingen een voldoende ruim leslokaal waarbij wij de “distancing” maatregelen respecteren. Voorlopig organiseren wij énkel nascholing in onze vestiging te Nijlen, Nonnenstraat 16 en te Herenthout, Atealaan 51 en te Herentals, Stationsstraat 27.
Deze lokalen werden zo ingericht dat ze aan de nodige voorwaarden voldoen en zal volgens de vereiste regels worden verlucht en gereinigd. In ieder leslokaal wordt er de mogelijkheid voorzien om de handen te reinigen zoals het hoort. Instructies zijn voorzien.
Tijdens onze incompany-opleidingen vragen wij aan onze partners om zelf een ruimte te voorzien die aan de nodige maatregelen voldoet. Afstand, ontsmetting en voldoende plaatsen om handen te reinigen zijn hierbij vereisten.
Bij praktijkopleidingen voorzien wij zelf de nodige ontsmetting en middelen zodat de cabine voor- en na de opleiding kan gereinigd worden.
Wij vragen om het gebruik van mondmaskers te hanteren.
Onze kandidaten dienen het volgende mee te brengen:
• Mondmasker

Catering:
Vanaf 04/01/2021 starten wij opnieuw met het aanbieden van een broodjeslunch en koffie/thee/frisdrank. Dit zal verlopen onder strikte voorwaarden. Wij vragen telkens 1 week op voorhand uw bestelling op en zorgen voor individueel verpakte broodjes. Alles zal overigens individueel verpakt worden. Er zal voldoende ontsmettingsmateriaal voorzien en een procedure om zo min mogelijk verspreiding te veroorzaken. In onze lessen "in open inschrijving" zit deze standaard inbegrepen, bij incompany-opleidingen is dit op aanvraag.

Onze docenten werken volgens een intern draaiboek waarin de nodige procedures om een veilige opleiding te kunnen garanderen vermeldt staan.
Deelnemers met een milde hoest en/of beperkte verhoogde lichaamstemperatuur worden vriendelijk verzocht te verwittigen en thuis te blijven.
Via onderstaande link kan u de wijzigingen op de voet volgen:

Info Controledocument